Onze Duurzame Merken

Merken

Bim Bam Boo Logo

Bim Bam Boo
Bamboe is ’s werelds snelst groeiende en meest duurzame teelt. Daarnaast is bij de productie gebruik gemaakt  van een lagere energie, minder CO2-uitstoot.

En in tegenstelling tot sommige herbruikbare soorten is het licht en heerlijk om te drinken, waardoor het ideaal is om overal mee naar toe te nemen Het is vaatwasmachinebestendig en gaat jaren en jaren mee. Wanneer je klaar bent met het servies , kunt je het gewoon terug naar Moeder Natuur sturen door simpelweg te pletten, onder te dompelen in heet water en begraven samen met je biologische compost.

SolExpert Logo

Solexpert
Solexpert group ontwikkelt en produceert voor je speelgoed, design-modellen, experimenteer- en knutselsets  op zonne-energie. En technische componenten voor het knutselen op het gebied van zonne-energie en voor de 1:87 modelbouw. Voor alle kleine en grote knutselaars en onderzoekers heeft Solexpert group een omvangrijk assortiment aan speelgoed en modelbouwsets op zonne-energie die individueel ook te beschilderen is.

Of het nou gaat om modellen die op zonne-energie werken, zoals bv. een helicopter die gewoon in elkaar gestoken kan worden, een windmolen, een dubbeldekker,  of om een uitgebreid assortiment op het gebied van technische know-how voor de bouw van een op afstand bestuurbaar mini-voertuig. Bij Solexpert is het allemaal te vinden!

Zuperzozial Logo

Zuperzozial
Zuperzozial heeft de ambitie om producten te creëren die op een simpele en slimme manier onze wereld respecteren. Milieubewust ontworpen maar zoveel meer dan functioneel: eigentijdse producten die net zo stijlvol zijn als duurzaam. Wat de collecties van Zuperzozial met elkaar gemeen hebben is dat ze gemaakt worden met de toekomst in gedachte.

Zuperzozial Raw Earth collectie
Zuperzozial Raw Earth is gebaseerd op biologisch afbreekbare materialen zoals bamboe en maïs en met een aardse uitstraling. Raw Earth laat zien dat bewust leven vrolijk en trendy kan zijn. Door de variatie aan intense kleuren kan eindeloos gecombineerd worden naar persoonlijke smaak. Een feest voor het oog en het kan gewoon in de vaatwasser.

PowerPlus Logo

Powerplus
Het maken van eco-energie gebaseerde producten met hoge kwaliteit, dat is ons doel. Out of the box denken, dat is de belangrijkste strategie voor de Powerplus concept. De meeste van onze producten zijn ontworpen en ontwikkeld door onszelf en beschermd door octrooien en/of ontwerp-registraties.

Geniet van de voordelen van duurzame energie gebaseerde producten.

  • Onafhankelijk van elektriciteitsnet
  • Goedkoop, met gratis brandstof
  • Milieuvriendelijk
Suck Uk Logo

Suck UK
‘Wij zijn creatievelingen die denken en het laten gebeuren’

Het ontwerpersduo Sam en Jude hebben Suck UK opgericht in 1999. Het bedrijf is uitgegroeid tot een mythe. Suck UK onderscheidt zich van de menigte en levert originele ontwerpen met verassende materialen gemixt met humor. Naast de goede reputatie, hebben ze ook nog eens diverse design prijzen in ontvangst mogen nemen. Dit heeft Suck UK gemaakt tot het toonaangevende merk dat het vandaag de dag is.

H20 Logo

H2O
H2O is de oorspronkelijke handelsmerk voor waterkracht producten. Het merk begon met LCD-klokken en rekenmachines, maar nu ontwikkelt het krachtige producten. De waterkracht Radio en Showerindicator zijn de eerste producten die gebruikmaakt van waterdruk voor het maken van energie. Op basis van deze technologie, zullen we doorgaan met het ontwikkelen van meer spannende items met meer macht.

H2O werkt nauw samen met merken als Powerplus en EcoSavers. Met de samenwerking van deze merken hebben wij een totaaloplossing voor eco-energie en energiebesparende producten.

4M KidzLabs Logo

4M KidzLabs
In Hong Kong gevestigde 4M KidzLabs wordt erkend als één van de topmerken in de educatieve speelgoed handel. Sinds 1993, innovatie, creativiteit en positieve merk gebouw zijn de kern van alles wat we doen, samen met een niet-aflatend streven naar uitmuntendheid. Met de hoogwaardige producten van 4M KidzLabs zorgen we dat leren leuk wordt en blijft.

Wij ontwikkelde “Green science”-serie sinds 2007 aan het verbeteren van de speling met milieuvriendelijkheid tips. Wij verrichten groene praktijken en een verantwoord fabricageproces. Dat is waarom wij verdienen 2010 & 2012 HSBC Living Business Awards – Certificaat van verdienste voor groene prestatie en 2013 Green Office Award Label.

Vapur Logo

Vapur Quencher
Geweldig voor jou en de planeet! De Quenchers zijn op een missie om de kinderen overal gelukkige, gezonde en gehydrateerde waarbij afval de bagageruimte. De vier “do-it-yourself” ontwerpen kunnen kleintjes tot eigen lekkere dorstlesser met drie meegeleverde sticker vellen van gezichtsuitdrukkingen.

Deze kleine flessen water zijn ultra-draagbare, met een 0.4 L capaciteit, ze zijn ook een perfecte grootte voor kids’ rugzakken en school lunches. De versterkte doorvoertule en 3-laags constructie geeft ook deze flessen de duurzaamheid kids nodig hebben. Quenchers zijn gemaakt van BPA-vrij plastic dat zijn smaak- en geur, vaatwasmachinebestendig en natuurlijk herbruikbaar. De meegeleverde carabiner maakt het aansluiten van deze flessen water op ceintuurlussen of broek zakken snel en eenvoudig, zodat uw kleintjes kunnen uitstappen en genieten van de dag!

Ökonorm Logo

Ökonorm
Het merk Ökonorm staat voor producten die absoluut vrij zijn van giftige stoffen. Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van materialen die het milieu niet vervuilen of uitputten. Alle materialen zijn hernieuwbaar. Vrijwel alle producten zijn goedgekeurd door de “Oeko-test” en dragen hun keurmerk.

Het merk Ökonorm is in 1989 opgericht in Frankfurt door de milieubewuste Ellen Schahn en Albert Krohn. Het bedrijf wil ecologisch zinvolle producten maken die zo weinig mogelijk schade toebrengen aan mens en milieu.
Vandaag de dag is Ökonorm een kleine innovatieve fabrikant die zich inzet voor mens en milieu. De producten voldoen allemaal aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen.

Eco Savers Logo

Ecosavers 
Wij bieden een breed scala aan energiebesparing gemaksproducten om energie te besparen.

Bim Bam Boo Logo
H20 Logo
SolExpert Logo
Stabilo Logo
4M KidzLabs Logo
PowerPlus Logo
Ökonorm Logo
Hevea Logo
Eco Savers Logo
Tesa Logo
Suck Uk Logo
Zuperzozial Logo
Vapur Logo