Over Ons

Over ons

Wie zijn wij?
Kinderen vinden speelgoed leuk en geweldig! Alleen zijn zij zich er nog niet bewust van dat leuk speelgoed ook duurzaam en leerzaam kan zijn. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen jong en oud in aanmerking komen met duurzaam en leerzaam speelgoed. Op deze manier zijn kinderen op een jonge leeftijd al onderdeel van een maatschappij waarin duurzaamheid geen trend meer is maar onderdeel is van het dagelijkse leven. En ontwikkelen zij zich op een leuke manier met leerzaam speelgoed. Ik Wil Leuk Speelgoed is de ideale plek om kinderen in aanmerking te brengen met dit speelgoed. Ik Wil Leuk Speelgoed is een webshop wat duurzaam, leuk en leerzaam speelgoed aanbiedt. Wij bieden een uitgebreid assortiment met uiteenlopende producten aan. Van bouwpakketten tot experimenten waarin een kind experimenteert met de wetenschap van schei- en natuurkunde en alles leert over diverse energievormen zoals (zwaarte)kracht, warmte, zonne-energie en elektronica. Maar ook voor de knutselaars die graag creatief bezig zijn en de doe-het-zelvers die alles zelf willen doen. Binnen elk interessegebied hebben wij wat te bieden voor kinderen jong en oud.

Kinderen

Wat bieden wij?
Het speelgoed wat wij aanbieden is een selectie van merken welke de hoogste kwaliteit leveren en natuurlijk duurzaam, leuk en leerzaam zijn. De producten die wij aanbieden zijn op verschillende manieren duurzaam. Een voorbeeld hiervan is dat gebruikte grondstoffen opnieuw worden verwerkt tot een nieuw product. Daarnaast zijn er producten die op zonne-energie of zoutwater werken. En soms is er eigen inbreng nodig van producten zoals een gebruikte fles. De merken die wij voeren staan allemaal één voor één bekend als zijnde duurzame merken. Aan ons de taak om het leukste en hipste speelgoed hierin uit te zoeken. Elke dag zijn wij weer opzoek naar nieuw speelgoed welke duurzaam, leuk en leerzaam zijn. Aan de hand van een aantal eisen die we stellen kiezen wij met grote zorg deze producten uit. En natuurlijk staan we open voor nieuwe producten of suggesties, dit horen we dan ook graag!

Ons doel
Ons hoofddoel is om ervoor te zorgen dat kinderen onderdeel worden van een maatschappij die zich inzet om de wereld duurzamer te maken. Op deze manier kunnen nog velen generaties genieten van de mooie, bijzondere en verrassende wereld waarin wij leven. Kinderen kunnen door middel van Ik Wil Leuk Speelgoed op een leuke en leerzame manier al vanaf kleins af aan ook al een steentje bijdragen aan dit doel.

Duurzame kinderen