Kortingscode inwisselen lukt niet.

Probeer eerst deze tips:

Neem de code correct over
Denk aan hoofdletters, cijfers en andere tekens. Let op het verschil tussen nul en hoofdletter o, of tussen 1 en hoofdletter i.
Check de vervaldatum:
Als de kortingscode niet meer geldig is, kun je die niet meer inwisselen of gebruiken.
Kies een aanvullende betaalmethode
Moet je bijbetalen? Selecteer dan een extra betaalmethode om de bestelling af te ronden.

Lukt het daarna nog niet om de code in te wisselen, neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder. Hou alvast onderstaande informatie klaar:

• Je kortingscode
  • Datum en tijd waarop je wilde bestellen
  • Artikel dat je wilde bestellen
  • Wat er volgens jou fout gaat
  • Eventuele foutmelding
  • Wat voor computer en besturingssysteem je hebt (MAC of PC, Windows XP of Linux of OS X)
  • Wat voor browser je gebruikt (Internet Explorer 11, Mozilla Firefox 23.0.1)