Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bezorgen
Ik Wil Leuk Speelgoed vind het belangrijk dat jij zo snel mogelijk jouw bestelling ontvangt. Daarom versturen wij jouw product(en) nog de zelfde dag wanneer jij een bestelling plaatst voor 15:00 op een werkdag. Plaats je een bestelling boven de € 50,- dan sturen we het geheel gratis. Zo niet vragen wij een klein bedrag van € 6,95 voor handeling- en bezorgkosten in Nederland en € 10,25 in België.

Status bestelling
Je wil natuurlijk graag weten wanneer jou bestelling bezorgd wordt. Daardoor hebben wij ervoor gezorgd dat je bij mijn account kan controleren, wat de status is van je bestelling. Door op je bestellingsnummer te klikken zie je het tracking trace nummer en kan je zien waar je pakket zich bevind. Deze code is te zien vanaf het moment dat je een e-mail hebt ontvangen waarin wordt aangegeven dat de bestelling is afgerond. Heb je geen account aangemaakt dan kan je een e-mail sturen naar info@ikwilleukspeelgoed.nl om je track and trace code op te vragen. De bestellingen die als briefpost verstuurd worden krijgen geen code. Hierdoor kunnen deze zendingen niet gecontroleerd worden.

Adres wijzigen
Heb je een product besteld maar wil je het toch op een ander adres laten bezorgen. Neem dan direct contact op. Ben je pas verhuisd en wil je het adres laten wijzigen? Log dan even in op mijn account en wijzig daar je adres.

Pakket niet ontvangen
Het is natuurlijk erg vervelend als je een bestelling hebt gedaan maar deze niet hebt ontvangen. Wel moeten we er zeker van zijn dat het pakket niet nog stiekem onderweg is of ergens anders ligt. Controleer daarom allereerst de volgende punten:

– Check je track and trace code
Controleer op mijn account of de bestelling niet vooruit is geschoven.
– Check het bezorgadres
Controleer op je factuur of het adres klopt.
– Check je brievenbus
Controleer in je brievenbus of je een Niet thuis-bericht hebt ontvangen. Er bestaat een kans dat je pakket bij de buren is geleverd. Of een nieuwe bezorgmoment is door de bezorger ingepland.

Mocht je na deze controlepunten nog steeds tot de conclusie komen dat het pakket niet is bezorgd. Neem dan even contact op.

Retourneren en Garantie

Retourneren product(en)
Het kan zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent over een product. Of het product beschadigd is. Dat is natuurlijk minder fijn. Maar geen punt! Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd om een product retour te sturen. En ”daarom” is ook een geldige reden. Daarnaast bieden wij 100% geld terug garantie. Wanneer je een product terug stuurt en de verpakking in originele staat is en het product niet gebruikt is krijg je het volledige bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Mocht het product gebruikt of de verpakking niet in originele staat zijn, dan krijg je niet het volledige bedrag teruggestort. Wanneer een product beschadigd is moet je binnen twee dagen een retouraanvraag invullen. Daarnaast moeten er foto’s van de beschadigingen toegevoegd worden. De aanvraag zal dan worden beoordeeld.

Procedure Retourneren
Retourneren van een product is natuurlijk nooit fijn. Daarom hebben wij geprobeerd om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer een product retour wordt gestuurd moet er een retouraanvraag ingevuld worden. Binnen vier uur reageren wij op je aanvraag en indien wij ermee akkoord gaan sturen wij een retourformulier. Dit formulier moet ingevuld worden en samen met het product teruggestuurd worden naar het adres wat zich bevind op het retourformulier. Wanneer een product beschadigd is wordt dit beoordeeld door ons en nemen wij verder contact met je op.

Kosten Retourneren
De kosten voor het retourverzenden is voor de klant. Wanneer het product niet beschadigd is en er vanuit ons een goedkeuring is gegeven. Betalen wij uiterlijk 7 dagen nadat je hebt aangegeven van je koop te willen afzien het bedrag terug, tenzij je het artikel nog niet retour hebt gestuurd.Wanneer je besluit om het product om te ruilen voor een ander product nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Het bedrag zal dan binnen zeven werkdagen op je rekening gestort worden.

Garantie
Ik Wil Leuk Speelgoed verkoopt niet alleen duurzaam, leuk en leerzaam speelgoed maar ook degelijk. Maar het kan natuurlijk wel is voorkomen dat een product kapot gaat of er mee ophoud. Daardoor bieden wij 1 jaar fabrieksgarantie op al onze producten. Mocht een product kapot of er mee opgehouden zijn zonder eigen toedoen dan kan deze opgestuurd worden doormiddel van de retouraanvraag.

Altijd

  • Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Altijd veilig betalen
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • 100% geld terug garantie

Contactgegevens

Stel je vraag op social media